USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У 55-му мікрорайоні Луцька побудують медичний центр

28 Жовтня 2019 18:09
Споруду медичного центру до 16,5 метра заввишки будуватимуть на вулиці Дмитра Іващенка.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва медичного центру на вулиці Дмитра Іващенка, 1 у Луцьку затвердили наказом управління містобудування та архітектури Луцької міськради від 25 жовтня.

Замовником виступає громадянка Тетяна Петровська. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги. Вид використання ділянки – для будівництва та обслуговування медичного центру, відповідає генплану та плану зонування Луцька.

Гранично допустима висотність будівлі – до 16,5 метра. Мінімально допустимі відстані від об’єкта до існуючих будинків та запроектованих будівель та споруд на суміжних територіях – 15 метрів, планувальні обмеження відсутні. Ділянка входить в межі коригування детального плану території мікрорайону в межах вулиць Карпенка-Карого, Вячеслава Чорновола, Ветеранів та проспекту Соборності, затвердженого рішенням виконкому Луцької міськради від 5 вересня 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus