USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Франції у резонансній справі про вбивство учителя затримали школярів

20 Жовтня 2020 08:14
Слідчі затримали одразу чотирьох учнів у справі про обезголовлення вчителя Самюеля Паті у передмісті Парижа. Загалом кількість затриманих досягла 15-ти.

Про це повідомляє французьке видання Le Parisien, передає 24 канал.

21 жовтня у Сорбонні проведуть національну траурну церемонію, присвячену загиблому викладачеві. З родиною Паті зустрівся у Єлисейському палаці президент Франції Еммануель Макрон.

18-річний чоловік чеченського походження 16 жовтня вбив викладача історії та географії Самюеля Паті. Нападник обезголовив свою жертву, згодом його застрелила поліція.

Ймовірною причиною злочину стало те, що Паті показував на уроці карикатури на пророка Мохаммеда.

Вбивця не вчився у навчальному закладі, де працював Паті. Перед нападом зловмисник попросив вказати на викладача. Нападником виявився Абдулак Анзоров. Він народився у Москві, проте у статусі біженця вже 12 років проживав у Франції.

Правоохоронці у Франції готові вислати з країни понад 230 радикалів з іноземним громадянством, які підозрюються в екстремістській діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мари Показати IP 20 Жовтня 2020 12:54
Да нафига они их там вообще привечают?гнать их всех из Европы сраной метлой,хачики пусть сидят все на своих малых родинах,халявщики..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus