USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Гельсінкі тисячі людей мітингують проти приїзду Трампа і Путіна

15 Липня 2018 17:14
У неділю, 15 липня, в столиці Фінляндії Гельсінкі почалася серія демонстрацій, приурочених до зустрічі президента США Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна, передає Новое время.

Учасники найбільшої демонстрації Helsinki Calling на підтримку прав людини та за демократію пройшли маршем від парку Кайсаніємі до Сенатської площі.

Активісти Helsinki Calling під час ходи несли транспаранти "Права людини для всіх!", "Гельсінкі закликає до миру!", "Повернемо правам людині колишню велич"," Ми - свобода, ми - рівність, ми - зміни"," Прокиньтеся - скиньте Трампа!"

За оцінками поліції Гельсінкі, в мітингу брали участь 1500 осіб. На Сенатській площі кількість мітингувальників зросла до 2500 осіб. Частина з них - туристи. Організатори очікують, що до мітингу приєднаються 15 тисяч осіб.

В акції молодіжного відділення партії Істинні фіни Welcome Trump на площі Нарінккаторі брали участь 50 осіб. За повідомленнями поліції, мітинг на Нарінккаторі вже закінчився.

Нагадаємо, що зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна відбудеться в столиці Фінляндії Гельсінкі 16 липня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus