USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Голобах 15-річний юнак вкрав із магазину 10 000 гривень

16 Серпня 2022 17:27
У селищі Голоби невідомий у ніч з 14 на 15 серпня, пошкодивши вхідні металопластикові двері, проник до магазину та викрав звідти понад 10 000 гривень та товарно-матеріальні цінності.

Про це повідомили в поліції Волині.

Правоохоронці встановили особу правопорушника – це 15-річний мешканець Ковельського району.

Загальна сума збитків наразі встановлюється.
Крім того, учора до Ківерцівського відділення поліції надійшли повідомлення від двох мешканців села Щурин. Чоловіки розповіли, що 14 серпня з 13 по 17 годину невідома особа викрала їхні вудки для риболовлі, які були біля місцевого ставка.

Правоохоронці з’ясували, що скоїв правопорушення 21-річний мешканець сусіднього населеного пункту. Загалом хлопець поцупив 6 вудок, викрадене поліцейські вилучили.
Цього ж дня до поліції Ковеля звернувся 30-річний житель району та повідомив, що його обікрали на автостанції. Злодії заволоділи сумкою із ноутбуком та зарядними пристроями, поки той відпочивав у залі очікування.
Правоохоронці викрили крадія, ним виявився вже раніше судимий 45-річний ковельчанин.

Відомості за всіма фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, мова йде про крадіжку, скоєну в умовах воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уася Показати IP 16 Серпня 2022 19:00
Ну як у "відпочиваючого" в залі очікування смикнули сумку з ноутбуком - я можу уявити, як у рибалок - вкрасти вудки? хоча, якщо рибалка не заради риболовлі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus