USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Ковелі під час комендантської години виявили наркоманів у гаражі

15 Серпня 2022 10:16
Під час комендантської години патрульні в Ковелі виявили, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Сьогодні під час дії комендантської години, близько 4-ї години ранку, в одному з гаражних масивів у Ковелі, патрульні помітили ввімкнене світло в одному з гаражів.

Оскільки поліцейським надходили звернення від громадян щодо ймовірного вживання наркотичних речовин на території вказаного гаражного масиву, патрульні ввійшли до приміщення для перевірки громадян.

Всередині охоронці порядку виявили трьох осіб. А при поверхневій перевірці – згорток з подрібненою зеленою речовиною та пакетик з кристалами білого та синього кольорів, ззовні схожими на наркотичні. Окрім цього на столі та підлозі валялися скляні колби з нашаруванням коричневого кольору.

Для встановлення всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уася Показати IP 15 Серпня 2022 11:06
От якби "ковельські патрульні" до Луцька приїхали... після 23.00 - "фестивалі" тільки розпочинаються і поліції десь не видно - хоча алканафтів - повно ходить та горлає, а про гонщиків - мовчу, як таке можна не помітити, якщо на кілька кварталів чути як реве двигун?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus