USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі – спалах COVID-19 серед вихованців центру реабілітації дітей

14 Серпня 2020 14:41
Спалах коронавірусної інфекції зареєстровано у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в Ковелі. Тут захворіло шестеро людей.

Перший випадок зареєстровано 3 серпня у вихователя заходу. Нині підтверджено захворювання також у 5 дітей віком від 6 до 15 років. Про це 14 серпня під час брифінгу повідомила головний санітарний лікар обласні Наталія Янко, пише Конкурент.

Всі хворі лікуються амбулаторно, тобто у легкій формі. Під спостереженням перебувають 55 людей, з яких 27 дітей.

Також в області є спалах у геріатричному будинку села Кримне Старовижівського району, де захворіло 7 осіб (4 працівники та 3 підопічні). Активні спалахи у ТОВ «Володимирська фабрика гофротари» у Нововолинську: тут 14 осіб вже одужало. У селі Білосток Торчинської ОТГ в геріатричному пансіонаті нових спалахів не зареєстровано, а було 29 хворих, зокрема один летальний випадок. До 10 осіб збільшилася кількість хворих у Великій Яблунці. Усі, хто захворів, напередодні перебували на весіллі. Застілля відбулося 26 липня, там було 50 гостей. Встановлено, що під час святкування перебувала хвора з легкою формою ГРВІ, у якої потім виявили коронавірус. У Любешівському районі разом з тим фіксують найбільше число сімейних вогнищ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus