USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ковелі в ДТП загинула пенсіонерка

15 Серпня 2018 17:13
За добу на Волині зареєстрували 20 повідомлень про вчинені дорожньо-транспортні пригоди. Із них одна летальна, ще у трьох травмувалися люди, повідомляє прес-служба волинської поліції.

14 серпня у Ковелі на вулиці Брестській під колеса «Opel Frontera» потрапила пенсіонерка. Від отриманих травм жінка померла у лікарні.

На автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Козловичі Ковельського району 56-річний їздовий, керуючи кінною підводою, не надав перевагу у русі та зіткнувся із автомобілем «Mercedes-Benz Vito», за кермом якого перебував 31-річний ковельчанин. Внаслідок ДТП їздовий, водій та пасажирка «Mercedes-Benz Vito», отримали тілесні ушкодження.

У селі Поворськ цього ж району, 28-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Минск», зіткнувся із 34-річним велосипедистом. Останнього госпіталізували.

Цього ж дня у Луцьку на вулиці Львівській автомобіль «ЗАЗ» врізався у легковик «Opel Astra», який зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом аби надати перевагу у русі пішоходу. У результаті зіткнення травмувався пішохід, 51-річна лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus