USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі водій Mercedes зніс огорожу та втік

30 Червня 2020 17:16
Патрульні розшукали водія, який вчинив та залишив місце ДТП на вулиці Відродження у Ковелі.

Прибувши на місце події патрульні помітили характерні пошкодження дорожніх споруд, однак водій покинув місце пригоди, інформує патрульна поліція Волині.

Обстеживши прилеглу територію поліцейські помітили транспортний засіб Mercedes-Benz E 260 з характерними механічними пошкодженнями на вулиці Варшавській.

Під час спілкування з водієм, останній повідомив патрульним, що це він з’їхав з місця ДТП.

Окрім того, 44-річний водій надав свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб. Поліцейські перевірили номера кузова та помітили на ньому ознаки механічного втручання.

На керманича автомобіля Mercedes-Benz E 260 патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) та за ч. 1 ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд) КУпАП.

Також слідчими за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
—— Показати IP 30 Червня 2020 20:37
Такої моделі Mercedes не існує...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus