USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Києві спецпризначенці знайшли в перехожого психотропів на 2 мільйони

16 Серпня 2022 09:38
У Святошинському районі Києва працівники полку поліції особливого призначення затримали перехожого, у якого виявили психотропів на 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зловмисником виявився раніше не судимий 24-річний місцевий житель.

Правоохоронці зупинили чоловіка для перевірки під час відпрацювання території Святошинського району в одному з дачних кооперативів. У рюкзаку перехожого виявили речовину, схожу на наркотичну, а відтак на місце викликали слідчо-оперативну групу. У зловмисника вилучили близько 600 грамів наркотичних солей PVP.

Встановлено, що заборонені речовини чоловік замовляв на одному з Телеграм-каналів, фасував їх та збував шляхом закладок на території Святошинського району.

Читати ще: Спіймали з небезпечними психотропами: судили чоловіка, який хотів робити закладки в Луцьку та районі

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили ще 116 зіп-пакетиків із кристалоподібною речовиною PVP, 28 згортків готових для продажу з аналогічним вмістом та два пакетики з амфетаміном. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 2 млн грн.
Усі заборонені речовини слідчі направили на експертизи. Правоохоронці встановлюють інших причетних осіб та канал постачання наркотиків.

Відкрито кримінальне провадження за збут психотропних речовин в особливо великих розмірах. Фігуранту оголошена підозра, до суду направлене клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus