USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькому районі горів будинок, виявили тіла двох чоловіків

15 Грудня 2021 08:44
У селі Олешковичі Луцького району горів будинок, на місці пожежі виявили тіла двох чоловіків.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Загорання трапилося 14 грудня близько 19 години.

На місці пожежі працювали рятувальники, які і виявили тіла двох чоловіків.

Відомо, що тіло одного із них власника будинку.

Як зазначили у пресслужбі ДСНС у Волинській області, 14 грудня о 18:59 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Олешковичі Рожищенської громади Луцького району.

До місця події виїхала чергова варта рятувальників ДПРЧ-3 м.Рожище та команда місцевої пожежної охорони села Копачівка. Вже за 11 хвилин після повідомлення вогнеборці прибули до місця події, провели розвідку та в складі ланки газодимозахисної служби із стволом першої допомоги вирушили в палаючий будинок на пошуки людей, які могли там перебувати за свідчення сусідів.

Подавши на гасіння два водяних стволи рятувальники змогли віднайти в осередку пожежі тіла двох чоловіків – господаря Іван Д., 1969 року народження, інвалід 1-ї групи та безробітний Михайло Я., 1967 року народження.

Медики карети швидкої допомоги констатували, що допомогти людям уже було неможливо, причина смерті встановлюється правоохоронцями.

Ймовірна причина пожежа – необережне поводження з вогнем під час куріння власником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus