USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку – автотроща за участю буса і легковика. Фото, відео

26 Травня 2020 17:07
У Луцьку неподалік перехрестя вулиць Дубнівської і Глушець зіткнулися легковий автомобіль і бус.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 травня.

Про це повідомляє власкор Інформаційного агентства Волинські Новини.

Так, учасники аварії – водії автомобілів ВАЗ-21099 і Mercedes-Benz Sprinter.

Водій Mercedes-Benz Sprinter завершував маневр зі сторони водоканалу на вулиці Дубнівській, а кермувальник ВАЗ-21099, який їхав зі сторони Київського майдану на зелений сигнал світлофора, пізно зауважив бус, тож після екстреного гальмування автівку занесло.

Обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження: у легковика – розтрощений капот і відірваний передній бампер, у буса – пом’ятий правий бік.

Як розповів водій буса, він їхав за фурою.

«Я їхав за фурою. Бачу: машини стоять, пропускають фуру і мене. Я перелаштувався і він (водій ВАЗ-21099, – ВН) у мене в’їхав. Він хотів мене об'їхати, гальмував, але його занесло», – сказав чоловік і додав, що дах буса було пошкоджено ще до сьогоднішньої ДТП.

На місці ДТП працюють поліцейські, які з’ясовують всі обставини аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага Показати IP 26 Травня 2020 18:45
Що за бред. Спочатку зелений гасне з і сторони кий майдану, а зі сторони підгайців зелений ще горить кілька секунд для завершення маневру, тому лада не могла пропускати на свій зелений фуру тим більше при такому трафіку який зараз на цьому перехресті. Вірогідно лада поїхала на жовтий.
Ага Показати IP 26 Травня 2020 18:46
Але все одно спринтер мав її пропустити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus