USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин біля наркодиспансера бив пацієнтів та відбирав у них наркотики

18 Липня 2020 20:12
В обласному центрі Волині у пацієнтів наркодиспансера крали препарати, які містили наркотичні речовини.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з 9 жовтня по 9 листопада минулого року обвинувачений поблизу «Волинського обласного наркологічного диспансера» викрадав у пацієнтів закладу ліки, які містять наркотики. Зловмисник бив пацієнтів, які отримували препарат «метадон ЗН» згідно програми замісної підтримувальної терапії.

Проте крадіжкою наркотиків чоловік не обмежився. На зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності, 32 він пограбував чоловіка, відібравши у нього тисячу гривень та мобільний телефон. Ще один телефон він відібрав у перехожого на вулиці Карбишева.

Допитаний у судовому засіданні крадій свою вину визнав частково. Та підтвердив крадіжки мобільних телефонів. Щодо крадіжки наркотиків, то він зазначив, що хотів їх купити, зокрема дав одному з потерпілих 100 гривень, але той попросив ще 50. Тож вони посперечалися і він наніс потерпілому кілька ударів. Вину в інших злочинах не визнав.

Незважаючи на часткове визнання вини, вона була повністю доведена доказами. Суд призначив йому покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus