USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку біля РАЦСу – ДТП: дві автівки не пропустили швидку

11 Квітня 2020 14:53
У Луцьку на перехресті проспектів Соборності та Молоді за участю двох легковиків та швидкої трапилася автопригода.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Подія трапилася у суботу 11 квітня. Два авта почали рух на зелений сигнал світлофору, але невчасно помітили карету швидкої, яка перетинала перехрестя. Свідки стверджують, що швидка була без увімкнених проблискових маячків та сирени. Водій швидкої стверджує протилежне. На місці працюють патрульні. Проводяться слідчі дії. Автівки отримали механічні ушкодження. Потерпілих немає.

Як зазначив у коментарі ІА Волинські Новини очільник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, швидка везла пацієнтів на гемодіаліз, рухалася із проблисковими маячками та увімкненою сиреною, проте водії не надали їй перевагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2020 15:10
Ну то вже до кінця розкажіть що до чого - швидка їхала на виклик та когось не врятувала чи водій вирішив проскочити як завжди. Швидка має бути самим пріоритетним авто і не дивлячись ні на що її мусово пропускати, проте коли бачиш що швидка валить з ввімкненими сиреною та маячками на червоне, пропускаєш, а потім бачиш що за квартал вони вимикають всю ілюмінацію і спокійно їдуть то виникає таке бажання наздогнати та відправити того водія до рук його ж лікаря чи фельдшера. Особливо в час пандемії вимоги до швидкої мають бути максимальні: максимальний пріоритет в проїзді та максмальна відповідальність водія за його дії!
ну да.... Показати IP 11 Квітня 2020 15:26
цим дятлам треба вуха промити, дуже добре чути було як їхала швидка!!! дороги пусті, як і голови водіїв.
124 Показати IP 11 Квітня 2020 15:53
Попробував би в Європі не пропустити швидку.
1 Показати IP 11 Квітня 2020 16:15
Дурак ты лучанин!!!
Лучанин до 1 Показати IP 11 Квітня 2020 18:04
Дякую. Проте хотілося б почути чому з аргументами. Швидку не треба пропускати чи водіям швидкої коли вони не на виклику не порушувати ПДР, чи не треба писати детальну інформацію як все було?
Петро до Лучанин Показати IP 11 Квітня 2020 18:52
До собаки яка бреше з підворотні ти які "аргументи" використовуєш ? Тут майже те саме.
Анонім Показати IP 11 Квітня 2020 16:59
Оператор біг з маячками за швидкою?Бідний,задишка.
Активіст Показати IP 11 Квітня 2020 17:50
Ясно написано: "швидка везла пацієнтів на гемодіаліз". То до чого тут маячки і сирена?
Петро до Активіст Показати IP 11 Квітня 2020 18:53
Ага, і "до чого тут швидка" коли можна на таксі заїхати..
Арафат Показати IP 12 Квітня 2020 00:40
Бо вкурвили ті «швидкі» - їде собі в загальному потоці, з такою ж швидкістю, не поспішаючи; раптом - перехрестя і «червоний» - тієї ж миті - сирени, блималки, різке прискорення. А ти - дівайся куди хочеш, бо «перевага і русі», «чиєсь життя». В результаті у водіїв викид адреналіну, мокрі спини, руки трусяться. Але благородну справу зробили, перевагу в русі - забезпечили. А «швидка», проіхавши перехрестя та наробивши всім нервів - за перехрестям сирену вимкнула, на свою полосу повернулась, швидкість скинула і далі собі «пердь-пердь-пердь» - до наступного перехрестя. І знову сценарій повторюється - завила, різке прискорення, перелаштувалась, пролетіла, заспокоїлась. Якщо дійсно виклик - то «взяв м‘яч і фігач» - дуди, лети - пропустимо. А їхати а «Нову лінію» по фарбу з мигалками, або на Привокзальну везти бухгалтерські звіти - це вже перебор
Сергій Показати IP 12 Квітня 2020 01:11
Люди не будьте дураками і не пишіть того шо не бачили Швидка їхала без сирени коли пролітала на червоне світло де стояли інші авто яких вона обминула і виїхала на зустрічну смугу та ввімкнула сирену,коли водії тих двох авто рухались по правилах на зелене світло свого світлофору і вже перетинали перехрестя.швидка рухалась близько 80 км/год Не розумію чого ви пишете те що не бачили а прочитали в новинах і робити винуватим когось. Якщо ви там не були і на власні не бачили не робіть висновків. Я там стояв на пішоході і все прекрасно бачив!
535 Показати IP 12 Квітня 2020 02:03
Давайте не будемо звинувачувати когось в цій ситуації, просто почекаємо коли з’явиться відео фіксація з відео реєстратора швидкої допомоги, який знаходився в автомобілі швидкої допомоги, та зафіксував момент аварії, і тоді все стане зрозуміло!
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2020 14:38
Швидкі дуже часто пролітають перехрестя без сирени. Не раз сам з цим стикався... Тут була включена сирена?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus