USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: чоловік потрапив під колеса маршрутки

2 Грудня 2019 14:41
На проспекті Перемоги у Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода – водій маршрутного таксі наїхав на пішохода.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, у патрульній поліції цю інформацію підтвердили.

Аварія сталась поблизу зупинки, що біля школи № 5 в обідню пору 2 грудня.

За словами патрульних, постраждалого чоловіка госпіталізували: у нього закрита черепно-мозкова травма та пошкоджена рука.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач Центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов, загрози життю чоловіка немає, наразі йому надають допомогу.

За інформацією видання Конкурент, наїзд на пішохода допустив водій маршрутки № 32.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2019 15:47
Хотілося б написати трохи інше... Коли вже водій за кермом буде відповідати лише за виконання ПДР, безпеку пасажирів та дотримання графіка? Вже дістали ті гонки на виживання. Шкода що в нас не можна засняти як їде той водій, потім віддати відео поліції та згідно цього притягнути того водія до відповідальності. Одні дальтоники та хами (не всі звичайно, є пару хороших). Чому в автобусах стоїть по одному валідатору, чому тих автобусів немає на карті, чому ще додатка не зробили? Я так розумію це риторичні питання?
Анонім до Лучанин Показати IP 2 Грудня 2019 17:04
Бери знімай на відео,можеш по картах заскрінити швидкість,або додаток є,визначає швидкість,несеш в поліцію відео і пишеш заяву,чи ти тільки тут герой,на бумазі?Роби щось,а не пишеш як тебе дістали.Позвони на гарячу лінію,повідом маршрут,номер і водій відповість за все.Все можна зробити...Позвони в сітікард і дізнайся відповідь на свої питання,а то ти щось так "риторично" чи то іронічно скиглиш.Чи чекаєш,що за тебе хтось це зробить?Всі чекають,так і живемо,ждуни.
Липини Показати IP 2 Грудня 2019 16:34
№32 постійно веде перегони з №9 !!!
Задрали! Показати IP 3 Грудня 2019 02:02
Друзі, то пздц!!!! Невже не можна тих маршрутчиків нормально навчити їздити, посадити на 3 роки за таке, може в тюрмі і правила вивчить. А то таке враження, що їм закон не писаний!
Віталій Показати IP 3 Грудня 2019 11:02
Шановні лучани! Прошу відгукнутись, якщо ви були свідками цієї дорожньо-транспортної пригоди. Дуже дякую за небайдужість.
Віталій Показати IP 3 Грудня 2019 11:05
098 1177388. Дякуємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus