USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку дачники перекрили проспект Волі

17 Вересня 2018 12:05
Мешканці дачного масиву Промінь Калина перекрили дорогу на проспекті Волі біля 1-ї поліклініки. Акція протесту розпочалась 17 вересня близько 12 години.

Близько 50 людей рухаються через нерегульований пішохідний перехід на проспекті Волі. Спочатку мітинг зібрався біля обласної ради, очікували, що до них вийде хтось із керівництва, кому вони зможуть висловити свої вимоги. Зауважимо, що представники Волинськії ОДА так і не вийшли до людей.

Мешканці вимагають забезпечити курсування громадського транспорту між Луцьком та дачним масивом, адже, з їх слів, щодня доводиться по півтори години чекати на маршрутку. Через це люди спізнюються на роботу, а діти до школи. Мешканці дачного масиву кажуть, що вранці маршрутка №201 їде переповнена - до 70 пасажирів "втискаються" у транспорт.

Сьогодні до школи не пішло багато дітей. Вони разом із батьками вийшли вимагати нормального транспорту. Серед мітингарів є як старенькі бабусі, так і зовсім малі діти. Люди кричать "Ганьба!" та зоахочують перехожих приєднатись до їхньої акції.

Стало відомо, що акція протесту може тривати до 17 години, відповідні документи активісти подали до органів міської ради. Поліція на місці проводить бесіду з мітингарями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сем Показати IP 17 Вересня 2018 12:31
Спокійно, селяни! Земля буде ваша.
Сем Показати IP 17 Вересня 2018 13:14
Спокійно , селяни. Земля буде атошним.
Отакої... Показати IP 17 Вересня 2018 13:31
Дачники,діти, школа, щодня ...щось не ліпеться до кучі.
мама Показати IP 17 Вересня 2018 13:45
вчасно я дитину в садок завезла)
Че Показати IP 17 Вересня 2018 13:46
Два погляди на ситуацію : 1-й, з гумором : "Лучани ! У середу на 11.00 на своїх авто збираємось у с. Промінь. Будемо їздити по селі сюди-туди, так, що б жоден місцевий не вийшов із двору. Акція у відповідь. Мотивація - різноманітна : від чому у Луцьку смердить до давай вибори мера. Кому, що до вподоби". 2-й, серйозний : чому влада і поліція допускають такі заходи? Чому не припиняють і не притягують до відповідальності учасників. Представник поліції має право регулювати дорожній рух. Поставте регулювальника. Хто не виконує його команди - несе відповідальність. І не буде безкінечного ходіння по нерегульованих переходах. Задовбали. Одні ходінням, інші - безпорадністю!!!
electronik до Че Показати IP 17 Вересня 2018 16:24
А дачі на Промені хіба належать не лучанам??? Просто не можна доїхати до дачі у звязку з відсутністю будь якого транспорту. Всі кричать не вигідно, а податки дерти оце вигідно і ніхто не питає хочеш ти чи ні!!!!!!!!
читач до Че Показати IP 17 Вересня 2018 21:49
А давайте не тільки в середу, а кожен день , тільки по графіку, щоб дачники могли підїхати з такими розумниками!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2018 17:16
Давайте почнемо з того,щоб зробити проїзд платним цим дачникам і іншим пенсіонерам,а то на роботу не можна доїхати,катаються,якби ж то вони їздили працювати на дачу,сам особисто чув і не раз чому вони їдуть!А з другої сторони,студентів вели містом,дорогу перекрили,показали приклад,ось маєте результат,перекривайте далі дороги,бо хтось вчитись іде,або велосипедом їде...
& Показати IP 17 Вересня 2018 20:52
А де ті що кричали що проїзд дорощає У вас є шанс купити і запустити маршрутку на цей напрямок шансів виграти тендер 150'/. І можливість отримати задоволення і надприбутки.
До отакої Показати IP 17 Вересня 2018 22:04
На тих дачах вже живе багато людей,молодих сімей з дітьми,яких кожен ранок везуть в садки і школи.а ще багато хто будується для подальшого проживання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus