USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку дебошир, який бив дружину, хотів відкупитися від поліцейських за 100 грн

19 Вересня 2020 23:33
В обласному центрі Волині дебошир, який бив власну дружину, хотів відкупитися від поліцейських за 100 гривень. Натомість за спробу надати неправомірну вигоду він заплатить понад дев’ять тиcяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 23 травня поліцейські отримали повідомлення про вчинення обвинуваченим домашнього насильства. Прибувши за адресою, вони затримали чоловіка та доставили до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Натомість дебошир, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запропонував хабар поліцейським, щоб ті не складали на нього протокол про адміністративне правопорушення. Зокрема, чоловік поклав 100 гривень на стіл в кабінеті, надавши тим самим службовій особі неправомірну вигоду.

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості, тож дебоширу призначили штраф у розмірі 9 тисяч 350 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 21 Вересня 2020 03:37
В психушку таких сразу, в закувати хай лежить звірюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus