USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку демонтують низку незаконних кіосків, гаражів і сараїв. Адреси

20 Січня 2021 13:34
Зовнішній вигляд Луцька приводять до належного стану – у місті демонтують низку незаконно розміщених тимчасових споруд.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила, що на розгляд виконкому винесли кілька проєктів про демонтаж тимчасових споруд. Вона пояснила, що ці споруди розміщені в місті незаконно, адже їхні власники не мають відповідних дозволів.

У результаті обговорень було вирішено демонтувати кіоски на вул. Воїнів-афганців, 7, вул. Володимирській (біля будинку на вул. Фабричній, 4), тимчасову споруду на пр-ті Волі, 49, кіоск на зупинці на вул. Дубнівській, 53а, кіоск на вул. Кравчука (навпроти будинку №44), тимчасову споруду «Короваї» на пр-ті Соборності, 38а, металеві конструкції на вул. Вахтангова, 10, металеву конструкцію (гараж) на вул. Ветеранів, 6, сарай на вул. Володимирській, 111, конструкцію на вул. Галшки Гулевичівни, 7, гараж на вул. Гетьмана Сагайдачного, 20, сарай на вул. Кічкарівській, 1, металеву конструкцію на вул. Князів Острозьких, 7, гараж на вул. Потебні, 48, металеву конструкцію (гараж) на вул. Рогова, 20/1, бетонні блоки на вул. Струтинського, 10б.

Усі тимчасові споруди вивезуть на штраф-майданчик, де власники зможуть викупити їх за вартість демонтажу протягом 30 днів.

Як розповіла Юлія Сиротинська, до прикладу, на місці кіоску «Короваї» на пр-ті Соборності, 38а облаштують розумну зупинку громадського транспорту.

Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, у місті прийнято комплексну схему розміщення тимчасових споруд. Він наголосив, що тимчасові споруди в Луцьку мають належно виглядати. Окрім того, заплановано зменшити кількість тимчасових споруд у місті, які псують його зовнішній вигляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
DM Показати IP 20 Січня 2021 14:05
Навіщо прибирати кіоск на Дубнівській 53а? Людина за свої кошти зробила зупинку, там завжди чисто, нікому не заважає. Має нормальний зовнішній вигляд, та й зручно для працівників водоканалу...
90ті Показати IP 20 Січня 2021 14:37
В дев'яності теж було модно певним групам вивозити автомобілі людей в ліс, а потім за певну суму вказувати їх місце розташування. Але ж зараз більш цивілізовано.
лучанин Показати IP 20 Січня 2021 15:50
директорка Сиротинська не пояснювала на підставі яких законів існує муніципальна варта. Жодним законом України така структура і виплати на її утримання не передбачені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus