USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку – другий день Євроліги: сьогодні визначиться переможець. Фото

7 Липня 2019 13:00
В обласному центрі Волині триває другий день чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств (Євроліга). Після вчорашнього дня змагань Україна займала третє місце у загальнокомандному заліку.

Вже сьогодні ближче до вечора визначиться переможець чемпіонату Європи.

Так, представники восьми країн у другий день змагань поміряються силами у різноманітних легкоатлетичних дисциплінах. Зокрема, з самого ранку чоловіки бігали 110 метрів з бар‘єрами, наступною дисципліною у представників сильної статі була метання диска. Натомість жінки стрибали в довжину.

Після обіду на чоловіків чекає ще три види: стрибки з жердиною, метання списа та біг на 1500 метрів. Жінки ж метатимуть спис та бігатимуть 800 метрів.

Відзначимо, що сьогодні визначиться переможець Євроліги, тож на глядачів впродовж дня чекають баталії на різноманітних секторах. А ввечері відбудеться церемонія нагородження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus