USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зіткнулися авто рятувальників, які їхали на виклик, та легковик

29 Березня 2023 17:09
На проспекті Соборності у Луцьку сталася аварія за участю легковика та автомобіля ДСНС.

Як розповів у коментарі Суспільному керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Володимир Шмаль, в ДТП ніхто не травмувався. Медики, які працювали на місці, зафіксували стрес у пасажирки легковика.

Рятувальники, які не захотіли називати своїх імен, кажуть: їхали на виклик. З їхніх слів, керманич автомобіля Ford не пропустив машину ДСНС.

Внаслідок зіткнення авто рятувальників зазнало незначних механічних ушкоджень. Легковик з місця аварії забрав евакуатор.

На місці аварії працювали правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана. Показати IP 29 Березня 2023 18:18
Зелений проблисковий,попереджає,а не дає перевагу в русі.Так що попали хлопці.
Уася до Оксана. Показати IP 29 Березня 2023 20:59
Попав той - хто не оцінив ситуацію і вирішив проскочити перед "камазом". Це ж не перший раз аварія на цьому перехресті, причина одна й та сама.
Авжеж до Оксана. Показати IP 29 Березня 2023 23:28
Судячи з усього не зелений а фіолетовий, а попали ті хто чекав на їх допомогу. Не дай Боже Вам чекати на їх допомогу коли вони будуть усіх пропускати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus