USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку міняють аварійну ділянку водогону. Коли закінчать роботи

30 Березня 2023 17:00
У Луцьку на вулиці Задворецькій поблизу Київського Майдану тривають роботи із заміни аварійної ділянки водогону.

Як розповів Суспільному керівник підрядної фірми Юрій Шендюх, майстри збираються прокласти приблизно 100 метрів нової водопровідної труби.

Роботи стартували 30 березня.

Зі слів керівника підрядної фірми, замінити аварійну ділянку водогону, якому щонайменше пів століття, спершу планували за один день, однак, каже, під час розкопок виявили нові проблемні місця, тому ремонт триватиме щонайменше до вечора п’ятниці, 31 березня.

«Тут постійні пориви є. Використовуємо тут поліетиленову трубу, діаметром 450. Вона є досить довговічна. Термін експлуатації від виробника не менше 50 років, хоча служить вона і довше», – говорить Юрій Шендюх.

Скільки коштуватиме місту ця заміна водогону, заступник директора комунального підприємства «Луцькводоканал» Святослав Дмитроца поки сказати не може.

«Зараз будуть ці всі моменти уточнюватися, тому що там комплекс робіт передбачає і заміну труби, і заміну запірної арматури. Заміну труби робимо методом протяжки, тобто стара труба буде використана у якості футляра», – додав заступник директора «Луцькводоканалу».

У деяких мікрорайонах Луцька через ремонтні роботи відсутнє водопостачання, у деяких понижено тиск в мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus