USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку молодик викрав із двору будинку автівку

21 Листопада 2018 15:29
Правоохоронці встановили зловмисника, який у жовтні викрав у 62-річного жителя обласного центру автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

У середині жовтня вночі зловмисник викрав із двору будинку у Луцьку легковик «Ford Escort», який належить 62-річному місцевому жителю. Про викрадення транспортного засобу чоловік відразу повідомив у поліції.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування співробітники кримінальної поліції встановили, що до вчинення злочину причетний 19-річний житель Луцького району. Транспортний засіб вилучили.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у жовтні в Іваничівському районі поліцейські викрили жителя Львівської області в крадіжці автомобіля «ВАЗ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus