USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на пішохідному переході авто збило 12-річну дитину

26 Березня 2021 11:28
У Луцьку Skoda збила дитину, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Аварія сталась на вулиці Конякіна, інформує ГІТ.

За словами свідків, хлопець із молодшою сестрою переходили дорогу на пішохідному переході.

Автомобіль навіть не загальмував, зазначають очевидці. Від удару юнак і дівчинка перелетіли через капот.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», на місці автопригоди працювала швидка, яка надавала допомогу постраждалій 12-річній дитині, яку автомобіль збив на пішохідному переході. Дитину з підозрою на струс головного мозку доставили у дитячу лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юлія Показати IP 26 Березня 2021 11:54
Вулиця Конякіна надзвичайно небезпечна для пішоходів. Шановна, владо міста Луцька, прешочергово поки не сталося великої біди, поставте будь ласка світлофор в районі риббази на вул Конякіна !!!!!
Луцьк Показати IP 26 Березня 2021 12:16
Коли руко##опам права перестануть продавати...
Управдом Показати IP 26 Березня 2021 12:26
Підтриму коментар пані Юлії! по вул.Конякіна авто гальмують дууже рідко, стоїш і очікуєш поки ті авто проїдуть, про швидкість взагалі окрема тема, не збавляють її(( і саме на пішохідних переходах збивають людей!
Андрій Показати IP 26 Березня 2021 12:32
Перед пішохідними на Конякіна необхідно мінімум лежачі поліцейські!!!!
qwe Показати IP 26 Березня 2021 12:46
основне завдання зменшити швидкість руху- поставте камери з автоматичною фіксацією швидкості " на зломі"! і це буде краще рішення аніж встановлення світлофорів, бо вони створюють затори .
Отакої Показати IP 26 Березня 2021 16:32
Не треба було танцювати з фото на чужих могилах(
Аякже Показати IP 26 Березня 2021 17:05
Особливо "гарно" дивиться збита дитина на фоні плаката на першому фото, влучно як ніколи. І питання не в лежачих поліцейських, камерах, світлофорах чи будь в чому іншому, питання в тому що сидить за кермом. Одне перелетить через лежачого поліцейського, друге проїде на червоне, третє відкупиься від камер. Зараз ще багато хто напише що нема що переходити коли машина їде. Людина вже нічого не варта, нічого не варті закони, бо більшість вже давно стала нелюдями, а вихода з цієї ситуації поки що ніхто не придумав. Скорішого виздоровлення дітям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus