USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на Щусєва горів будинок

12 Жовтня 2017 14:10
Вчора ввечері зайнявся цегляний житловий будинок у Луцьку. Пожежа трапилася 19:50 на вулиці Щусєва.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, на місці пожежі викликали пожежників та "швидку".

На пожежу прибули працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі двох відділень, які о 20:35 ліквідували загорання, інформують у прес-службі волинських рятувальників.

Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

Ще одна пожежа сталася того ж дня о 22:57 в селі Секунь Старовижівського району - спалахнув дерев’яний житловий будинок. Вже о 00:40 його загасили працівники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка спільно з працівниками місцевих пожежних команд сіл Смідин та Сереховичі.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

Окрім цього, вчора у Луцьку в районі ЛПЗ горів автомобіль. о 03:11 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на б-р. Дружби Народів в обласному центрі горить легковий автомобіль. На місце події прибули працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, які приборкали вогонь о 03:33. Ймовірна причина пожежі - підпал. Як повідомляло Інформаційне агенство Волинські Новини, авто належить родині начальника одного з відділів Управління захисту економіки у Волинській області Олександра Грушка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тиць-здиць Показати IP 12 Жовтня 2017 16:18
в луцьку ще є недонекомунізована вулиця щусєва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus