USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на Теремнівських ставках затримали крадія

20 Липня 2022 12:18
У Луцьку на Теремнівській 37-річний чоловік вкрав сумку у лучанки. Його затримали.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Інцидент трапився учора, 19 липня, в обідню пору. Зловмисника затримали, викрадене вилучили.

Встановлено, що 37-річний лучанин скоїв злочин неподалік Теремнівських ставків. Зловмисник відкрито заволодів сумкою 39-річної жительки обласного центру. У сумці, окрім гаманця із грошима, були кредитні картки та косметика потерпілої.

Затримати правопорушника допомогли небайдужі громадяни. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо: грабіж, вчинений в умовах воєнного стану – одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За вчинення злочину передбачено покарання – позбавлення волі від 7 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Імя Показати IP 21 Липня 2022 22:00
Відправити дибілєку на виправні роботи на років 5 чим годувати ще одного ідіота в тюрязі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus