USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на вулиці лежав юнак з наркотиками у кишенях

30 Червня 2020 17:58
У Луцьку патрульні виявили у юнака речовини, ймовірно, наркотичного походження, інформує патрульна поліція Волині.

Вчора, в обідню пору, поліцейським надійшов виклик, що на вулиці Єршова лежить невідома особа.

Прибувши на місце події інспектори помітили 17-річного хлопця, до якого в присутності опікуна, відповідно до статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» застосували превентивний поліцейський захід поверхневу перевірку, під час якої виявили поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження, зовні схожу на наркотичну.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції, яка вилучила речовину, для проведення експертних досліджень.

Наразі за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кузя Показати IP 30 Червня 2020 20:09
спайси...Не можуть малалєткі шишкі нормальні порішати от і вбиваються хімлом китайським...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus