USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку нагородили волинських діячів культури

1 Березня 2019 15:21
Почесне звання та почесні грамоти від облдержадміністрації: п’ятьох волинських діячів культури відзначили у Луцьку.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії управління культури з питань релігій та національностей Волинської ОДА 1 березня.

За вклад в державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю почесне звання «Заслужений працівник культури України» присвоїли відповідно до указу президента Олександру Остапюку, старшому науковому співробітникові Любомльського краєзнавчого музею.

Дякуючи за високу оцінку своєї праці, він висловив сподівання, що додасть ще не одну сторінку в історію, щоб наші підручники з історії писали не сусідні держави, а українці особисто та правдиво.
Почесні грамоти ОДА вручили директору Луцької музичної школи №3 Людмилі Герасимчук, художньому керівнику заслуженого народного ансамблю пісні і танцю «Колос» Олександру Огородніку, директору Ковельського народного дому «Просвіта» Михайлу Пірожику та директору адміністрації Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку Павлу Рудецькому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus