USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку наразі не розглядатимуть нові правила паркування

1 Грудня 2016 13:43
Лише після заслуховування звіту керівника КП «АвтоПаркСервіс» депутати міськради розглядатимуть проект правил паркування у місті. Питання депутатів викликав штат підприємства та низький рівень його доходів.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 1 грудня.

Депутат Андрій Козюра повідомив, що у членів профільної постійної комісії міськради виникла низка запитань щодо діяльності підприємства. Керівнику давали певні доручення, які лишилися проігнорованими. Наприклад. Депутатів цікавив штат підприємства, де серед 9 працівників є два бухгалтери, директор та його заступник. Також звертали увагу на те, що підприємство перебуває на межі виживання, отримуючи мінімальний дохід. Таким чином, положення про нові правила паркування. На думку депутата, можна розглядати тільки попередньо заслухавши звіт керівника.

Вчора у рамках розгляду проекту змін до бюджету депутати вирішили не спрямовувати 80 тисяч гривень для підприємства (ці кошти планували витратити на придбання паркоматів).

Отже, депутати зняли з розгляду проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мутний Показати IP 1 Грудня 2016 14:25
Козюра а надходження в бюджет не від паркоматів ? Якщо депутати не дають комунальному підприємству коштів на закупівлю обладнання, то виникає логічне питання : а чим воно має заробляти кошти та ще й спрямовувати в бюджет міста. З таким підходом до роботи як у козюри та ко., скоро можна буде закривати усі комунальні підприємства. Отак, окремі депутати думають про створення робочих місць в місті та про надходження в бюджет. На жаль ми живемо в країні в якій депутати думають проте, як потягнути з бюджету а не про його наповнення. З виступу козюри можна зробити висновок про те, що він геть не знає специфіки роботи державних та комунальних підприємств, згідно положень НБУ на підприємстві де здійснюються готівкові розрахунки створюються каси а касами завідують касири а головні бухгалтера здійснюють бухгалтерський облік та контролюють роботу. Щодо заступника директора то взагалі смішно виходить., ось наприклад змоделюємо ситуацію : директор захворів ( у відрядженні, відпустці,) хто має виконувати його об"овязки - паркувальник без освіти та досвіду керівної роботи ? З таким підходом до роботи як у депутата козюри, мені не дивно, що комунальні підприємства на межі виживання. Може козюра вирішив ще й парковки в місті під себе гребанути, мало будівництва стало ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus