USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку неповнолітній намагався вбити матір

31 Серпня 2020 12:10
У суботу, близько 1-ї години ночі, до поліції звернулась 45-річна лучанка та повідомила, що син наніс їй тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що неповнолітній син жінки вчинив замах на умисне вбивство своєї матері, повідомляє поліція Волині.

Хлопець вдарив її молотком в голову, а опісля розпочав наносити удари по всьому тілу. Жінка отримала значні тілесні ушкодження.

17-річного студента затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 (Замах на вбивство) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Хлопцю загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ух-ти Показати IP 31 Серпня 2020 15:46
А дайте дітям ще більше прав. Вчителі в усьому винуваті, батьки не знають чим побалувати своїх чад, ось вам і результат. Раніше діти боялися батьків, а тепер навпаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus