USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку невідомий кинув камінь у вікно маршрутки №10

1 Червня 2019 20:56
У Луцьку невідомий розбив скло маршрутки, в якій сиділи пасажири.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Юлія Гринчук.

За її словами, в суботу, 1 червня, під час руху маршрутного таксі №10 невідомий кинув в скло транспортного засобу каменем.

«Коли за людей і місто страшно стає. Є така теорія «розбитого вікна», коли розруха починається із побитих вікон. Удар каменем об вікно було такої сили, що бачите результат на фото», – йдеться в дописі.

«А кинув, всього-навсього мирний юний житель міста у червоній футболці і кепці, що стояв на зупинці з іншого боку проспекту...

У нас уже війна за 6 гривень? Чи це «чувакам» усе дозволено?» – додає Юлія Гринчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ку-ку Показати IP 1 Червня 2019 21:06
Може водій нахамив чиїйсь мама, а діти дали зрозуміти, що це було негарно.
Лучанин Показати IP 1 Червня 2019 21:12
Війну маршрутчикам оголосити варто, проте не биттям скла, а їх ігнором - нехай порожні їздять. Так, важко ігнорувати 26, 24, 22, 25(29), 9а. За це треба думати на нових виборах до міськради. Хоча з іншої сторони стає таке враження що останніми днями ті, кого зараз відсторонили від влади, намагаються навести жах на людей створюючи безлад щоб здавалося що при минулій владі було краще, а нинішня нічого не може. Втім, іншого вони робити і не вміють. Дуже хотілося б почути тих кого називають в нас "правоохоронні органи" і дізнатися що то коється і що з їх сторони (не)робиться?
К.лучанин до Лучанин Показати IP 1 Червня 2019 22:41
Шановний . при чому тут війна маршрутчикам з приводу нових тарифів прозду? А чому ви не вважаєте що у нас дуже багато неадекватів серед молоді розвелось? Я маю підстави так думати, бо неодноразово був свідком цих випадків, то мале шпаченя кине сніжку чи шматок льоду у вікно маршрутки і навтьоки. А в даному випадку ще гірше : вікно розбив оця недоросль. Поки водій зупиниться , ця недоросль вже втече , на це й розраховано. НЕ привязуйте до цього випадку вибори. В нас з молоддю слабо займаються та виховують і в сімї та в школі та зрештою в суспільстві. Безнаказанність зараз бере верх у всьому житті суспільства і всі це бачать і дорослі і малі! В нас загрались із демократією, бо демократія це не ВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ! Хотів б знати що було б із пацаном що кинув в маршрутку , в БІЛОРУСІ , приміром. Ось і все.
СС Показати IP 1 Червня 2019 21:44
Таким дибі*ам треба руки за таке ламати.
Лучанка Показати IP 2 Червня 2019 00:28
А якщо хтось сидить біля вікна?якби наздогнати та дати по голові тією цеглиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus