USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оновлять ще один сквер

13 Вересня 2020 16:45
До настання зими в Луцьку проведуть капітальний ремонт скверу на проспекті Відродження, 32 – біля навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22» на перетині вулиці Писаревського та проспекту Відродження.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту становить 232 тисячі гривень.

За ці кошти мають здійснити такі роботи: улаштування дорожніх корит, вирівнювальних шарів основи з піску, облаштування основи тротуарів, викладення покриття з бруківки, установлення бордюр, демонтування залізобетонних одностоякових опор.

Термін виконання робіт – до 30 листопада 2020 року.

Читайте також: Відреставровані мости, нові лавки та сучасна атракція: як змінювались парки та сквери Луцька. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus