USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку перереєструють осіб, які перебувають на квартирному обліку

7 Серпня 2019 15:09
До 1 жовтня в Луцьку проведуть перереєстрацію учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та внутрішньо переміщених осіб, які потребують покращення житлових умов та перебувають на квартирному обліку.

Про це йшлося 7 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як повідомив керівник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, до відділу за перше півріччя поточного року надійшло 888 звернень.

Громадяни зверталися, зокрема, щодо взяття на квартирний облік, про надання житла, визнання громадян наймачами житлових приміщень, приватизацію житлових приміщень, видачу дублікатів свідоцтв про право власності, внесення змін у свідоцтва про право власності на житло, видачу довідок щодо приватизації житла, перебування на квартирному обліку та надання інформації, роз’яснень чи повідомлень.

Також за цей рік соціальним житлом забезпечили вісім осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та три сім’ї за списком на позачергове забезпечення житлом, які перебували в черзі понад 30 років.

На співфінансування придбання житла виділили кошти 12 родинам (Програма забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017–2019 роки).

Водночас виконавчий комітет дав доручення відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради до 1 жовтня цього року провести перереєстрацію учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та внутрішньо переміщених осіб, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus