USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку пітбуль покусав дитину: господаря оштрафували, а пса забрали

12 Жовтня 2022 23:38
В обласному центрі Волині судили власника пітбуля, який покусав дитину в одній з багатоповерхівок на вулиці Гордіюк. Чоловіка оштрафували на 1700 гривень та відібрали у нього пса.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Подія трапилася 15 серпня в під’їзді будинку №37 на вулиці Гордіюк. Собака покусав за праве передпліччя дівчину, бо господар забув на нього одягнути намордника. Таким чином чоловік порушив правила утримання тварин у Луцьку, вчинивши адміністративне правопорушення, передбачене ч.3 ст.154 КУпАП.

Оскільки до суду власник собаки не з’явився, то справу розглянули без його присутності. Дослідивши докази, суд дійшов висновку, що вони доводять вину чоловіка.

Йому призначили покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень з конфіскацією собаки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікавий Показати IP 13 Жовтня 2022 08:25
А як же закон по захист тварин. Собаку відправили у санаторій - підлікувати душевні рани, а потім повернути хазяїну? ВРУ збирається захищати людей від тварин?
Олена Показати IP 13 Жовтня 2022 09:44
В центрі постійно шастають люди з бійцівськими собаками без намордників. Ті зриваються гавкотом на людей, летять за малими песиками і т.д. Коли робиш зауваження - хамство у відповідь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus