USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку планують відремонтувати очисні та замінити мережі водопостачання

19 Лютого 2019 13:14
На виконання всіх запланованих робіт, зокрема з капітального ремонту очисних споруд і заміни частини мереж водопостачання, КП «Луцькводоканалу» не вистачає близько 6,5 мільйона гривень.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, «Луцькводоканал» звернувся до міськради з проханням внести чотири пункти в програму підтримки комунального підприємства:

- реконструкцію магістральних мереж водопостачання в сумі 2,5 мільйона гривень;

- ліквідацію аварійних ситуацій на каналізаційних колекторах на вулиці Мамсурова в сумі 2 мільйона гривень;

- капітальний ремонт радіальних відстійників очисних споруд у суму 2,2 мільйона гривень, із яких 2 мільйона гривень – кошти міського бюджету, а 200 тисяч гривень – кошти підприємства;

- очистку біоставків у сумі 2 мільйона гривень.

Таким чином фінансування програми зростає з 15,08 мільйона гривень до 21,58 мільйона гривень. Ці кошти необхідні на роботи, які варто провести у зв’язку з недавніми поривами на магістралях, що ведуть зі свердловин.

Окрім того, за власні кошти підприємство закупляє металоконструкції для підпору стінок чотирьох відстійників очисних споруд, які можуть незабаром завалитися, та готує документи, аби отримати субвенцію з держбюджету через Міністерство екології.

Комісія підтримала проект рішення й рекомендувала винести його на розгляд сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus