USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку попрощалися із загиблим десантником Миколою Шевчуком

6 Травня 2022 15:06
Сьогодні у Луцьку відбулась громадська панахида за загиблим у війні з росією військовослужбовцем Миколою Шевчуком. Героя відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Микола Шевчук, 1990 року народження, проходив військову службу за контрактом з 7 липня 2020 року на посаді головного сержанта десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону в/ч А0281. Загинув Герой 29 квітня поблизу населеного пункту Курулька Барвінківського району Харківської області під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.
До молитви за упокій душі померлого разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучився міський голова Ігор Поліщук, його заступник Ірина Чебелюк, секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, працівники виконавчих органів та окремі депутати.


Опісля панахиди тіло військовослужбовця прощальною ходою пронесли Театральним майданом нашого міста.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним полеглого Героя.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus