USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку попрощалися із загиблим Героєм Ігорем Дяченком

13 Травня 2022 14:56
Сьогодні у кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбулась громадська панахида за загиблим у війні з РФ військовослужбовцем Ігорем Дяченком 1969 року народження.

Про це інформують на сайті міської ради.

Лучанин проходив військову службу за контрактом з 14 січня 2020 року. Загинув військовий 9 березня в Луганській області, захищаючи територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України.

До молитви за упокій душі померлого разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучилися міський голова Ігор Поліщук, його заступниця Ірина Чебелюк, працівники виконавчих органів та окремі депутати.

Опісля панахиди тіло військовослужбовця прощальною ходою пронесли Театральним майданом нашого міста.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять і слава! Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus