USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку судили водія, який їздив з купленими правами на 12 категорій

5 Листопада 2019 13:24
Уродженець Радехова ще у вересні минулого року у Луцьку поблизу Варшавського ринку отримав посвідчення водія категорії "А", "А1", "В", "С1", "C", "D1", "D", "BE", "C1E", "CE", "D1E", "DE" від не встановленої особи. А вже 6 квітня 2019 року чоловік на вулиці Домни Гордіюк порушив Правила дорожнього руху – здійснив зупинку ближче, ніж за 30 метрів від зупинки маршрутних транспортних засобів. На прохання патрульного поліцейського, свідомо пред’явив підроблене посвідчення водія. Тоді поліцейський і виявив цей факт.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає Конкурент.

У висновку експертизи виявилося, що бланк посвідчення водія не відповідає встановленому зразку, що діє в Україні.

Під час досудового провадження між підозрюваним та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості.

Тож суд її затвердив. І визнав водія винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 27 ч.5 (Види співучасників), 358 ч.3, ч.4 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та 382 ч.1 КК України (Невиконання судового рішення).

На підставі ст.70 ч.1 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, суд остаточно визначив покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік і 1 місяць. А на підставі ст.ст.75,76 КК України звільнив обвинуваченого від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 5 Листопада 2019 13:14
От жлоб ! Ше би троха доплатив і мав би ше категорії на управління самальотами, яхтами і верблюдами в Сахарі ! От до чого скупість доводить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus