USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в наркодиспансері побили патрульного

28 Серпня 2021 23:04
У Волинському медичному центрі терапії залежностей, що в Луцьку, дебошир побив патрульного поліцейського. За це чоловік отримав один рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

19 липня після опівночі працівники патрульної поліції отримали повідомлення про бійку в Луцьку. Прибувши на місце, вони виявили нетверезого чоловіка, який поводив себе агресивно та міг нанести шкоду собі та оточуючим. Тож його привезли у наркодиспансер на вулиці Карбишева, 2/1 для проведення освідування та надання спеціалізованої медичної допомоги.

Вже у палаті наркологічного відділення агресивний дебошир вдарив лобом в обличчя одного з патрульних а потім ще двічі вдарив його ногою в коліно. Внаслідок ударів поліцейський отримав легкі тілесні ушкодження.

Під час досудового розслідування лучанин уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив. Дебошир отримав покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке змінили на рік умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 29 Серпня 2021 08:01
''уклав з прокурором угоду'', а без цієї угоди не як? тут хтось народним прокурором підписується, поясніть це виходить прокурор з алкашом підписали угоду, що поліцейських при виконанні можна лупашити?
Вася Шрам до 123 Показати IP 29 Серпня 2021 09:30
Треба
Народна прокуратура Показати IP 29 Серпня 2021 10:57
"Укладення угоди про визнання винуватості у кримінальних провадженнях, у яких беруть участь потерпілий або потерпілі, не допускається, крім випадків надання всіма потерпілими письмової згоди прокурору на укладення ними угоди". Значить, патрульний сам позиціонував себе як особу, яку дозволяється дубасити кожному бидлюку, і таку згоду надав. Скоріш за все, підозрюваний йому виплатив компенсацію за це. Але це вже рівень поваги до себе цього поліцая
123 до Народна прокуратура Показати IP 29 Серпня 2021 13:42
Розмір компенсації обумовлюється в цій угоді? Чи це на власний розсуд? Хіба це не хабар за закриття справи чи полегшення приговору?
Народна прокуратура до 123 Показати IP 29 Серпня 2021 15:37
Ця угода не має ніякого відношення до домовленості між потерпілим і підозрюваним. Пітерпілий може пробачити кривдника і без грошей, це його рішення. Про який хабар Ви говорите? Потерпілій стороні? Чи вважаєте, що поліцейський не людина і не потребує грошей на лікування чи інші протреби? Провадження поліцейський не закриває. Винного в даному випадку засудять і він отримає судимість, але покарання буде значно м'якшим. От і все.
123 до Народна прокуратура Показати IP 29 Серпня 2021 16:13
Хіба суд не може стягнути компенсацію за фізичну моральну шкоду без помягчення приговору після вироку? Для кого і для чого такі угоди? Просто складається враження, що цьому побитому, прости Господі, поліцейському заплатили аби був не такий суворий вирок, а витерли ноги в всіх поліцейських. 24
Народна прокуратура до 123 Показати IP 29 Серпня 2021 19:25
Звичайно, що може стягнути. І Ви маєте рацію, насправді, якоїсь фактичної необхідності у цій угоді немає. Це спосіб винного пом'якшити собі покарання. Але якби поліцай мав честь і повагу до себе та до своїх колег, то не дав би свою згоду на таку угоду.
олександр Показати IP 29 Серпня 2021 12:21
Мало тих безграмотних дибілів бють, вони самі є провокаторами та тупим бидлом
Алкаш Показати IP 29 Серпня 2021 14:04
Ось вам золотий дощ, шановний сержант

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus