USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку в під’їзді багатоповерхівки жінка нанесла чоловіку 7 ударів ножем в спину

19 Грудня 2020 23:28
В одній з багатоповерхівок на вулиці В'ячеслава Хурсенка в Луцьку сталася суперечка, під час якої жінка нанесла чоловікові сім ударів ножем у спину.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 17 серпня на четвертому поверсі під`їзду багатоквартирного будинку жінка нанесла чотири ножові удари в спину чоловік, оскільки між ними раптово виникла конфліктна ситуація.

Через декілька хвилин конфлікт продовжився на вулиці. Поблизу першого під'їзду багатоповерхівки на В`ячеслава Хурсенка, 29 жінка ще тричі вдарила потерпілого ножем у спину. На щастя, чоловік залишився живим.

У суді обвинувачена розповіла, що вчинила злочин, оскільки в неї раптово виникли неприязні відносини до обвинуваченого. У вчиненому вона щиро розкаялася та просила суворо не карати, зазначивши, що примирилася з потерпілим.

Потерпілий також підтвердив обставини злочину. Він зауважив, що конфлікт виник через те, що він намагався забрати гроші в дочки обвинуваченої. Чоловік просив не позбавляти обвинувачену волі, адже вони примирилися.

Врахувавши всі обставини, суд змінив реальний п’ятирічний строк на два роки умовного покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2020 07:00
Якщо поміняти дзеркально статі дійових осіб (тобто "чоловік сім разів вдарив ножем у спину жінку"), то ніякою условкою там би не обійшлось. Три-п'ять років тюрми мав би, до гадалки не ходи. Це я до чого. Згадуйте кожен раз, коли чергова "альтернативно обдарована" баба буде сцяти вам у вуха про угнітання жінок і порушення їх прав на кожному кроці.
Луцьк Показати IP 20 Грудня 2020 09:58
Порізала колектора? То взагалі не напад, а самооборона була,ю і мало б бути і без умовного...
Народна прокуратура Показати IP 20 Грудня 2020 11:48
Яке умовне покарання !!! Взагалі-то, це замах на вбивство. Якось дикувато звучить версія підсудної про раптово виниклу конфліктну ситуацію. А звідки у неї в під'їзді з'явився ніж, вони там що, на стінах розвішені? Крім того, вибігла ще на вулицю і там добивала! Це умисні дії, спрямовані на позбавлення життя іншої особи. Завтра ця дамочка заріже інспектора волиньгазу чи дільничного поліцая, чи взагалі сусідку,яка їй не сподобається. Суддя якийсь довбень!
Анонім Показати IP 20 Грудня 2020 12:23
яке йшло - таке й здибало.
1 Показати IP 20 Грудня 2020 20:18
Райончик там стрьомний, алкашів і наркоманів повно.. то й вичворяють отаке....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus