USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться презентація дистанційної школи «Оптіма»*

19 Березня 2019 12:25
Дистанційна школа «Оптіма» запрошує на презентацію навчального середовища, яка відбудеться у Луцьк 21 березня. Усіх охочих чекають за адресою: вул. Набережна, 42, культурний центр «Passage Interdit». Початок - о 17.00.

Дистанційна школа «Оптіма» перша ліцензована дистанційна школа в Україні, яка отримала автономну, безстрокову ліцензію (без прив’язки до очної школи) від МОН на ведення освітньої діяльності.

Школа «Оптіма» найдосвідченіша дистанційна школа. За чотири роки роботи до нас зверталися батьки з абсолютно різними життєвими обставинами і ставили перед нами нові завдання.

Наші учні ДПА в 4 класі здають онлайн, а ДПА в 9 і ЗНО в 11 класі за бажанням можна здавати за місцем проживання.

Автономність дає нам можливість працювати по всій Україні без втрати якості, як в контенті, так і в індивідуальному підході до кожного учня.

Сьогодні школа обслуговує понад 1200 учнів по Україні та понад 120 учнів, які перебувають за кордоном.

Ми дуже суворо стежимо і дотримуємося державних стандартів. Матеріал, який ми даємо для вивчення, в рази краще, ніж у звичайних школах.



Школа Оптіма працює з 2015 року. Після першого року роботи стало зрозуміло, що потрібно змінюватися. Ми оновили практично весь склад викладачів і весь контент. Наразі маємо версію 4.0, але це ненадовго, вже цього літа ми будемо активно працювати над поліпшеннями, які будуть ще більше залучати наших учнів на навчання з початком нового навчального року.

За час своєї роботи випустила понад 300 випускників.

Приєднуйтесь до нас!

Чекаємо вас 21 березня.

Адреса: м. Луцьк, вул. Набережна 42, культурний центр «Passage Interdit». Конференц-зал.

Початок: о 17:00

Тривалість зустрічі: від 90 хвилин + цікава бесіда

Посилання для реєстрації: https://optima.school/ru/anonsy-i-novosti/vstreca-s-roditelami-v-lucke-21032019
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus