USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку відбулася перша зустріч рок-н-рольної «мафії»

7 Квітня 2018 14:26
Громадські активісти з Молодіжного центру Волині гуртують людей, аби разом спробувати себе у ролі учасників детективного сюжету із лінією групи злочинців, яку треба викрити. Відкритий клуб із настільної гри «мафії» розпочав свою діяльність в оновленому форматі.

Перше засідання клубу «Rock'n'Roll Mafia Club» відбулося 6 квітня.

Координатор клубу Дем’ян Петрик розповідає, що задля гри у «мафію» згуртувалися ще 2 роки тому, однак цього року розпочали діяльність з новими силами, провели ребрендінг та працюють над залученням у клуб нових людей.

«У наш клуб приходять і новачки, і ті, хто грає на міжнародних турнірах. Це весело, можна приємно провести час та багато чого навчитися, зокрема краще розуміти людей, хто вас обманює і як обхитрити інших, командної гри, уважності, дедуктивного мислення тощо.

Граючи у «Мафію» гравці вчаться аргументувати та висловлювати свою думку, розвивають навички логічного мислення. Це командна психологічна покрокова рольова гра із сюжетом, яка моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості проти неорганізованої більшості. Якщо ви хочете спробувати, але не вмієте грати - не біда, ми проведемо навчання», - каже громадський активіст.

Для того, щоб стати членом клубу «Rock'n'Roll Mafia Club» потрібно зареєструватися за посилання, після чого організатори перетелефонують, розкажуть правила та інформують, коли буде гра.

Зазвичай члени клубу збираються для інтелектуальної забави раз на тиждень в Молодіжному центрі Волині в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus