USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку відкрили фотовиставку присвячену мамам особливих діток

22 Березня 2019 17:44
У Луцьку відбулося відкриття фотовиставки, на світлинах якої зображені матері, що виховують дітей з інвалідністю в рамках благодійного проекту «Я особлива».

Фотовиставку презентували сьогодні у КРЦ «Адреналін сіті», йдеться на сайті Луцькради.

Проект започаткований волонтеркою Людмилою Омокох та ГО «Ресурсний центр «Кольорова капустинка». Його мета – підтримати сім’ї, які виховують дитину з особливими потребами, підвищити інтерес громадськості до соціально-незахищених верств населення, залучення якомога більшої кількості меценатів та благодійників, спонукаючи суспільство бути більш відкритим до чужих проблем.

Захід відбувається за сприяння управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Оглянути та ознайомитися із життєвими історіями жінок, які виховують особливих діток, завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук та радник міського голови Ігор Поліщук.
Як розповіла організаторка, волонтер Людмила Омокох, для участі у цьому фотопроекті зголосилося понад сотня жінок, які виховують дітей з особливими потребами. «Учасницями фотовиставки стали 12 особливих мам. Задля того, аби бути поруч зі своїми дітками, допомогти їм боротися з хворобами, ці жінки жертвують своєю кар’єрою, молодістю. Вони, як ніхто, заслуговують нашої уваги та подарунків», - акцентувала вона.

Звернувшись до організаторів та учасниць проекту Ігор Поліщук зазначив: «Щиро дякую вам за терпіння, мужність і титанічну силу духу, які ви проявляєте щодня, аби ваші діти могли рости та гармонійно розвиватися. Міська рада гарно співпрацює із громадськими організаціями, які об’єднують батьків «особливих» діток. Ми дуже цінуємо цю співпрацю, адже вона вчить нас бути толерантними, щирими та людяними. Я бажаю вам здоров’я, гарного настрою та Божої ласки».

До вітальних слів долучився й Костянтин Петрочук. «Найчастіше ми чуємо слова «особливі діти, особливі мами, особливі потреби»... Ви допомагаєте нам теж бути особливими. Разом з вами ми стаємо добрішими, вчимося співчувати та допомагати іншим», - додав він.
Учасниці проекту отримали клубні картки, сертифікати на розваги від КРЦ «Адреналін Сіті» та інші подарунки.

На фотовиставці представлені роботи Юрія Бочка, Дарини Зінькевич, Андрія Тарасюка, Юлії Серховець, Андрія Луцького та Тетяни Юрчук. Триватиме вона до кінця наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus