USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку влаштували спортивне свято для дітей з інвалідністю та переселенців. Фото

2 Червня 2023 17:22
Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» до Дня захисту дітей влаштував спортивне свято для діток з інвалідністю, внутрішньо переміщених дітлахів та дітей, батьки яких захищають Україну на передовій.

Учора проводили спортивний захід для вихованців громадської організації «Янголята», на якому було 30 учасників. Сьогодні до дійства долучилася така ж кількість дітей, які весело провели час.
Як розповіла керівниця Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук, діток залучили до спортивного свята, аби вони розвантажилися психологічно, зарядилися енергією та отримали хороші подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який постійно підтримує різноманітні заходи.
Спеціалісти «Спорт для всіх» влаштували естафети, діти бігали, стрибали та вправлялися з м’ячем. Однак перед тим вони розім’ялися на руханці, аби не травмуватися.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода переконана, дітки з інвалідністю потребують уваги не лише в мирний час.

«У час війни діткам особливо важливо приділяти увагу. Важливо відволікати їх від процесів, які вони часто не розуміють. Саме тому в День захисту дітей ми влаштували для них свято та подарували солодкі подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», аби батьки зрозуміли, що вони не самотні, а діти відчули радість», – зазначила Катерина Шкльода.
Впродовж літа «Спорт для всіх» планує змістовне дозвілля для дітей, організовуючи спортивні заходи, майстер-класи та екскурсії, аби вони розвивалися та пізнавали Луцьк.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus