USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій «Mazda», який на смерть збив пішохода, отримав умовне

19 Березня 2019 17:19
Водій автомобіля «Mazda», який збив пішохода поблизу заправки WOG на проспекті Відродження в Луцьку, отримав три роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 14 березня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 19 липня 2018 року близько 2 години ночі обвинувачений керував автомобілем «Mazda 6», рухаючись проспектом Відродження в сторону проспекту Молоді. Побачивши пішохода, який переходив дорогу, водій змінив напрямок руху, перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на пішохода.

Від отриманих численних тілесних ушкоджень чоловік помер.

Обвинувачений у суді повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину, повністю розкаявшись. Натомість потерпіла підтвердила показання обвинуваченого, та додала, що збитки їй повністю відшкодовані, а будь-яких претензій до обвинуваченого вона не мала. До того ж, жінка просила не карати його суворо та не позбавляти волі.

Врахувавши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на два роки. Проте на підставі ст. 75.76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом трьох років він не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мда Показати IP 19 Березня 2019 18:50
як казав один персонаж: "Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире!", і що означає "та додала, що збитки їй повністю відшкодовані"? як можна відшкодувати забране чиєсь життя???
Анонім Показати IP 19 Березня 2019 22:24
Вкрадеш мішок картоплі,посадять на п'ять років.Вбив людину,покаявся і вільний.Головне мати чим каятись.
мда Показати IP 19 Березня 2019 23:04
Не так давно була новина про водія “маршрутки”, який збив пішохода, що переходив дорогу на заборонений сигнал сфітлофору. Пішохід вижив, а водію дали 4 роки тюрми. А тут на смерть і два умовно.
Уважна Показати IP 20 Березня 2019 11:48
Дорогі коментатори, а ви не полінуйтеся і натисніть виділені слова на початку тексту, та перейдіть на новину про це ДТП. І зрозумієте чому так вирішив суд.. мені шкода насправді водія. Опинився заручником ситуації. Деяким водіям і довічне ув’язнення, мало дати, але це не та ситуація.
Ярослав Мудрий Показати IP 20 Березня 2019 22:36
Дорогі коментатори. Прошу не коментувати дану ситуацію, не вникнувши і не дослідивши її повністю. Ви не знаєте цієї ситуації до кінця як будь хто інший, тому не слід відразу осуджувати наш суд, країну, людей та будь що звязане із цим. Насправді, ситуація яка склалася вона дійсно не із приємних, і я б нікому не бажав би в неї попадати, але вона трапилась. Особисто я ніколи нічого в інтернеті не коментую, але знаючи дану ситуацію, будучи на місці і спостерігаючи як це все відбувалось від початку і до винесення вироку не можу просто прочитати коментарі та пройти повз. Так, бувають ситуації коли водії ухиляються від відповідальності, але це не в даному випадку. В даному випадку рішення суду адекватне. Моя Вам порада, займіться в першу чергу своїм життям, наведіть порядок у своїй голові, сім‘ях та в інших речах і тоді Вам не буде часу писати такі коментарі. Я це написав не для того щоб комусь «заткнути рот», а всього лиш як пораду всім нам, бути зрілими і адекватно оцінювати будь-які події, тому не судіть мене жорстоко і хай нас всіх береже Господь від подібних ситуацій. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus