USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій «Рено» намагався провчити маршрутника

30 Жовтня 2018 16:55
У центрі Луцька стався інцидент між водієм маршрутного таксі №3 та водієм "Рено".

Суперечка виникла на перехресті біля Волинського Облмуздрамтеатру, пише Конкурент.

Зі слів водія іномарки, водій маршрутки створював аварійну ситуацію.

"Хамство зі сторони маршрутних транспортних засобів задовбало усіх. Він їхав позаду мене на головній. Я розвертався, увімкнув поворот та мусив закінчити маневр. Одна маршрутка пролетіла перед моїм носом, замість того, щоб дати мені здійснити маневр, я його пропустив. За ним відразу поїхав ще один. Тому я його трішки підтис, щоб він зрозумів, що він неправий. Він міг здати взад і вибачитися, але він почав доказувати, що я був неправий", – зазначив чоловік.

Своєю чергою, водій маршрутки переконаний, що правил не порошував. На місце пригоди викликали поліцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ашот Показати IP 30 Жовтня 2018 17:20
По крутой тропинке горной Шёл домой барашек чёрный И на мостике горбатом Повстречался с белым братом. И сказал барашек белый: "Братец, вот какое дело: Здесь вдвоём нельзя пройти - Ты стоишь мне на пути". Чёрный брат ответил: "Ме-е, Ты в своём, баран, уме-е? Пусть мои отсохнут ноги, Не сойду с твоей дороги! " Помотал один рогами, Уперся другой ногами… Как рогами ни крути, А вдвоём нельзя пройти. Сверху солнышко печёт, А внизу река течёт. В этой речке утром рано Утонули два барана.
водію рено Показати IP 30 Жовтня 2018 18:58
висунь д"пу з машини і подивись який знак висить перед перехрестям
водію рено Показати IP 30 Жовтня 2018 19:00
почитай правила дорожнього руху, які забороняють розворот на перехресті.
Дивно Показати IP 30 Жовтня 2018 19:13
Взагалі то, судячи з розташування автомобілів, аварійну ситуацію створив водій Рено. Якщо вже його не пропустили і він своїм маневром опинився на другорядній дорозі, то повинен був пропустити всіх хто знаходиться на головній, а потім продовжити маневр. Ну нехай тепер доведе що він розвертався, а не з Шевченка їхав. І кому легше з його "правоти"?
Мудрець Показати IP 30 Жовтня 2018 19:25
У всіх водіїв маршруток Луцька треба забрати права - ніхто з них правил не знає і їздити не вміє. Треба, щоб поліція хоча б годину почергувала, наприклад, біля кільця (Промінь) і кількість штрафів з "маршрутчиків" буде як за місяць з усіх по цілому Луцьку.
Жека Показати IP 30 Жовтня 2018 23:23
Що баран з Рено, що коментатори правил не знають взагалі
знатоку до Жека Показати IP 31 Жовтня 2018 10:03
п16.11. ПДР На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху. ВОДІЙ РЕНО ВИЇЗДЖАВ З НАПРЯМКУ ВУЛ ШЕВЧЕНКА, ЯКА Є ДРУГОРЯДНОЮ
Рус-lan Показати IP 31 Жовтня 2018 07:55
Ввімкненний покажчик повороту не надає права на першочерговий рух. Але от перед виконанням маневру повороту/розвороту водій Рено зобов'язаний керуватися загальними правилами проїзду перехресть, а саме: якщо він знаходиться на головній дорозі, то він зобов'язаний пропустити тих водіїв, що наближаються праворуч або можуть виявитися праворуч під час виконання маневру і перебувають з ним в однаковому положенні(тобто також на головній) Якщо він знаходиться на другорядній дорозі, то він зобов'язаний пропустити всіх водіїв які знаходяться на головній дорозі, а також тих, хто знаходиться праворуч від нього, або може виявитися праворуч від нього під час виконання маневру, і перебуває з ним в однаковому положенні(тобто також на другорядній)
До ідіота на Рено Показати IP 31 Жовтня 2018 09:19
Чувак, вчи правила, бо таких баранів як ти на дорозі повно і не повіриш вас ідіотів не всі, як виявилось зобов'язанІ пропускати
Орест Показати IP 31 Жовтня 2018 10:20
Яке їхало таке здибало,але направду 99% маршрутчиків крім заробітку нічого не бачать.
11 Показати IP 31 Жовтня 2018 21:26
Так хто кого провчив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus