USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зі світлом лише частина населення, – Ігор Поліщук про ситуацію в місті

24 Листопада 2022 14:18
У Луцьку станом на 14 годину 24 листопада зі світлом лише частина споживачів – це будинки, які заживлені по одній лінії з об‘єктами критичної інфраструктури, електропостачання яких є пріоритетом – КНС, водозабори, котельні та інше.

Про це розповів міський голова Ігор Поліщук.

З його слів, усі три водозабори та основні КНС заживлені. Вода є скрізь, окрім споживачів, яким неможливо подати воду через локальну аварійну ситуацію (прорив і ін.) та квартир в будинках вище 4-6 поверху у зв‘язку з відсутністю електроенергії, через що не працює підйомна станція.

Читати ще: Погуляйко пояснив, чому на Волині нема світла попри відсутність «прильотів»

У місті наразі заживлена частина котелень. Щодо підключення котельні на вул. Карбишева працюють. В багатоквартирних будинках, де встановлено ІТП, можуть бути проблеми з подачею теплоносія через відсутність електроенергії в будинку.

Ситуація із заживленням побутових споживачів буде змінюватись протягом усього дня. Частина мікрорайонів та вулиць наразі з електроенергією. В основному це будинки, які заживлені по одній лінії з об‘єктами критичної інфраструктури, електропостачання яких є пріоритетом – КНС, водозабори, котельні та інше.

Відсутність електроенергії у інших споживачів має одну єдину причину – недостатня генерація електроенергії в цілій країні через зупинку трьох АЕС. За інформацією Міненерго, пуск АЕС планується на вечір. Після цього ліміти на Волинську область будуть збільшені, і споживачі відчують покращення ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталя Показати IP 24 Листопада 2022 19:16
Київський сяяв вчора сяє і сьогодні навіть на годину не перервали... а інші вже добу без жодної подачі світла... ось таке у нас "розподілення"...
Анонім до Віталя Показати IP 25 Листопада 2022 15:56
Брехня в Києві досить складна ситуація за винятком "елітних" мікрорайонів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus