USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку змагаються самбісти в пам`ять про загиблого Героя

25 Квітня 2017 15:45
Більше сотні спортсменів із 25 прикордонних загонів України та 5 частин центрального підпорядкування приїхали на змагання із самбо в пам’ять волинянина Сергія Гулюка.

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з самбо у пам’ять молодшого сержанта Сергія Гулюка розпочався сьогодні, 25-го квітня, у Луцьку в обласному ліцеї з підвищеною військово-фізичною підготовкою.

Під час відкриття змагань організатори наголосили, що Герої не вмирають, а спостерігають за нами з неба. Відтак, побажали кожному учаснику, аби подвиг людей, які поклали голови за свободу України, надихав кожного з нас на подальшу боротьбу. Присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих та вручили подарунки сім’ї Сергія Гулюка.

Дружина загиблого пані Юлія каже, що для її чоловіка спорт був один із головних справ у житті та улюбленою справою, тому й діти пішли стопами батька у всьому, що стосується спорту. А син Дмитро зауважує, що гордиться тим, що його тата не забувають.
«Це дуже добре, що є такі змагання. Я пишаюся своїм татом, дякую, що його не забувають. В мене таке відчуття, що він досі з нами, десь тут – поряд», - каже хлопчина.
Серед учасників змагань і товариш Сергія Микола Семерей. Він пригадує, що друг був скромною та смиренною людиною.
«Я Сергія знаю ще із 1999-го року. Тоді ми разом їздили на змагання й неодноразово ставали призерами та переможцями. Я був його старшим наставником. Він був хорошим хлопцем та хорошим другом. Спорт в його житті відігравав велику роль. Він важко на цій ниві трудився й здобув звання «Майстер спорту» та чимало нагород. Загалом, Сергій був людиною тихою та скромною, ніколи ні з ким не конфліктував, намагався знайти спільну мову, також був хорошим сім’янином», - пригадує Микола.
Змагаються спортсмени у таких вагових категоріях: 57 кг, 62 кг, 68 кг, 74 кг, 82 кг, 90 кг, 100 кг, 100+ кг.

Фінальні поєдинки розпочнуться завтра.

Нагадаємо, службовець Луцького прикордонного загону Сергій Гулюк загинув у 2014 році під час обстрілу на Донечині. На сході України Сергій був із 28 червня 2014 року. У складі оперативно-бойової прикордонної застави від Луцького прикордонного загону охороняв східні рубежі України. 31 липня 2014 в районі населеного пункту Василівка (Амвросіївський район) у Донецькій області прикордонників обстріляли з мінометів та гранатометів. 3 серпня на Рівненщині прощалися з загиблим. Поховали Сергія Гулюка на батьківщині його батьків, у селі Завидів Острозького району. Народився 7 вересня 1981 року в Рівному. Проживав із сім'єю у Луцьку (напівсиротами залишилися двоє синів, яким 12 і 6 років, та 4-річна донечка).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пішохід Показати IP 25 Квітня 2017 16:00
Молодці.
Анонім Показати IP 25 Квітня 2017 20:17
А яким боком там Коцага появився. Він же здається до паверліфтингу відноситься. А організатори молодці
Оля до Анонім Показати IP 29 Квітня 2017 14:34
Вадим Коцага-дуже добра та щира людина,займається благодійністю та допомагає збройним силам і прикордонникам, діткам, які займаються спортом. Завдяки йому проводяться спортивні змагання на високому рівні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus