USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зросла кількість хворих на кір

22 Жовтня 2019 10:18
Порівняно з минулим роком захворюваність на кір у місті Луцьку цьогоріч зросла в 8,7 рази.

Про це йшлося 22 жовтня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Керівник управління охорони здоров’я Віктор Глухманюк розповів, що за перші 9 місяців 2019 року відбулося загальне зростання показника загальної інфекційної захворюваності на 8,9% порівняно з минулим роком.

«Зростання відбулося за рахунок збільшення випадків кору та випадків захворюваності на вірусні гепатити. Також спостерігається зростання кількості випадків ГРВІ», – сказав Віктор Глухманюк.

Він акцентував, що епідемічна ситуація з туберкульозом залишається в місті напруженою. Найчастіше туберкульоз діагностують серед неорганізованого населення, яке не звертається за медичною допомогою, в асоціальних родинах, а також при проходженні профмедогляду при поступленні на роботу.

Також, як зазначив керівник управління охорони здоров’я, зросла в місті і захворюваність на рік – на 8,7 рази порівняно з минулим роком.

«Серед хворих – 203 дитини до 17 років», – сказав Віктор Глухманюк і додав, що переважна кількість хворих – нещеплені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus