USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку з’єднають Вересневе і центр: шукають перевізника на автобус №5

21 Червня 2023 10:21
У Луцьку оголосили конкурс на визначення автомобільних перевізників на автобусному маршруті загального користування №5 «Вересневе – Окружна».

Відповідне рішення було прийнято 21 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Конкурс оголосили у зв’язку із необхідністю організації перевезень пасажирів у Луцькій громаді. Основною вимогою для участі в конкурсі є наявність автобусів з екологічними показниками Євро-5 пасажиромісткістю 38-55 місць.

Вказаний маршрут зʼєднає мікрорайон Вересневе з обласним онкологічним диспансером, навчальними закладами (Луцьке ВПУ будівництва та архітектури, навчально-лабораторний корпус №2 ЛНТУ) на вулиці Потебні, проспектом Волі, на якому розташовані освітні та лікувальні заклади, з вулицею Рівненською, де розташовані такі великі підприємства, як Луцький автомобільний завод, «Луцькпластмас», «Модерн-Експо» та низка інших установ. Такий маршрут надасть можливість без пересадок доїхати до ТЦ «Епіцентр» мешканцям мікрорайону Вересневе, вулиць Львівської, Потебні, проспекту Волі та частини вулиці Рівненської.

Окрім того, на сьогодні відсутнє пряме автобусне сполучення від «Модерн-Експо» до проспекту Волі. Курсує лише один тролейбус №3 «Ковельська – Гаразджа» з інтервалом півтори години.

На об’єкті конкурсу передбачається робота до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення осіб з інвалідністю.

Дата проведення конкурсу – 8 серпня 2023 року.

Із переможцем укладуть договір на п’ять років
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus