USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нідерландах посилили карантин

27 Листопада 2021 12:19
У Нідерландах запровадять додаткові обмеження для боротьби з захворюваністю на коронавірус – серед них закриття барів, ресторанів та більшості магазинів у нічний час.

Про це повідомили виконувач обов’язків прем’єр-міністра Марк Рютте та міністр охорони здоров’я Уго де Йонге, пише Українська правда.

З 17:00 до 5:00 другорядні магазини, ресторани, бари та культурні об’єкти будуть закриті. Супермаркети відкриті до 20:00. Раніше другорядним магазинам дозволялося працювати до 18:00, а закладам громадського харчування – до 20:00. Школи залишаться відкритими, незважаючи на те, що найбільше зростання інфікувань спостерігається серед дітей. Учні від 10 років і старші повинні знаходитись у коридорах у масках. Діти початкової школи навіть із легкою застудою мають залишатися вдома та проходити обстеження. Для вчителів також буде обов’язкова маска. В усіх громадських місцях обов’язкове соціальне дистанціювання.

Уряд закликав усіх, хто може, працювати з дому, в іншому разі дотримуватися принципів соціального дистанціювання.

Нові заходи набудуть чинності з 28 листопада і триватимуть щонайменше три тижні.

За словами Рютте, захворюваність на коронавірус у країні надзвичайно висока, як і раніше – понад 20 тисяч випадків на день, попри те, що близько 85% дорослих вакциновані. Уго де Йонге сказав, що «за цифрами ховається незаперечна правда, яка полягає у тому, що понад 70% пацієнтів, які потрапляють у реанімацію, не вакциновані».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 27 Листопада 2021 16:46
Це ще раз підтведжує що вакцина незахищає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus