USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Німеччині через пандемію роботу можуть втратити 80 тисяч водіїв таксі

28 Листопада 2020 12:20
У Німеччині кожен третій водій таксі ризикує втратити роботу через пандемію коронавірусу.

Про це заявили у Федеральній асоціації таксі і орендованих автомобілів, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Spiegel.

Асоціація таксі очікує, що без додаткової допомоги до кінця 2021 року по всій країні буде втрачено 12 тисяч компаній і близько 80 тисяч робочих місць.

Це третина всіх робочих місць і п’ята частина компаній – на сьогодні в Німеччині налічується близько 55 тисяч компаній з приблизно 250 тисячами робочих місць.

Тільки в Берліні в цьому році зняли з обліку понад 1000 таксі.

За даними асоціації, ситуація в сфері таксі останнім часом різко погіршилася через частковий локдаун.

«Зараз ми втрачаємо масу компаній, деякі люди втрачають роботу і, отже, своє економічне існування», – йдеться в листі Ради директорів і президії Федеральної асоціації таксі і орендованих автомобілів міністру економіки Петеру Альтмаєру і міністру фінансів Олафу Шольцу.

В асоціації заявили, що галузь підтримує заходи щодо стримування пандемії та працює з суворими гігієнічними правилами, однак через зниження мобільності людей сфера перевезень занепадає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus